Snabb leverans

Vi bryr oss om våra kunder och förstår att en snabb leverans måste kunna garanteras. Vår leverans kostar från 59 kronor i Stockholm, och utanför Stockholm är priset enligt Postnords taxa (beroende på volym och vikt på din beställning).

Online och offline

m du föredrar att handla i butik hjälper vår vänliga och erfarna personal dig gärna. Om du föredrar att handla på nätet, är vår bekväma nätbutik tillgänglig dygnet runt.

Lägsta priser

Vi arbetar direkt med leverantörerna, vilket gör att vi kan få de bästa priserna på produkterna och undvika extra kostnader. Detta gör att vi kan erbjuda låga priser utan att kompromissa med kvaliteten på våra produkter.

Vi håller kontakten

Vi strävar efter att ge våra kunder en så bekväm och lättillgänglig service som möjligt, och därför är vårt chattrum online tillgängligt under samma tider som vår butik är öppen.Om du har några frågor svarar vi gärna på dem.

Populära

I det här avsnittet hittar du ett brett urval av produkter som är särskilt populära bland östeuropéer, inklusive en mängd olika korvar, konserver, kaviar, dumplings, frön, spannmål och glass från din barndom. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment för att kunna erbjuda dig bara det bästa.